Kuuppa järjestää vuoden 2015 toiminnan suunnitteluun ideointipalaverin torstaina 12.2 klo 18.00 samanaikaisesti sekä Hämeenlinnassa (Bar Skogster) että Tampereella (Pyymäen Oma-kahvila). Kokoontumispaikkojen osoitteet ovat alla. Tervetuloa mukaan, tapahtumat eivät vaadi ilmoittautumista tai mitään valmistelua!

Lisäksi voit ottaa osaa ideointiin, vaikket pääsisikään fyysisesti paikalle. ’Ideointia 2015’ -dokumentti Google Drivessa on kaikkien jäsenten muokattavissa kokoontumisen aikana. Lisäksi ideoita saa heitellä sekä Kuupan Facebook-sivun että WhatsAppin kautta!

Ideointipalaverin keskustelun pohjana käytetään Jämsän kokoontumisessa syntynyttä dokumenttia ’Ideointia 2015’. Asiakirja on luettavissa ja muokattavissa Google Drivessa osoitteessa:

https://docs.google.com/document/d/1euto85IgJitEd1G9UiGpEnEGhx1GkCrHtxuD-qoBDT8/edit?usp=sharing

Ideointipalaverin paikat

Pyymäen Oma
Tuomiokirkonkatu 30, Tampere (McDonaldsin vieressä)
Paikalla ainakin Risto, puh. 045 657 5602

Bar Skogster
Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna
Paikalla ainakin Tuomo, puh. 045 672288