Kissa sanoo mau. Koira sanoo hau. Me olemme hauhau.

www.mikseri.net/hauhau

Viides äänite

Marsu (Cavia porcellus) on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva jyrsijä, josta on tullut suosittu lemmikkieläin.

Neljäs äänite

’Karhupipo’ -äänite kertoo miehen oudosta suhteesta päähineeseen. Kyseessä on kappaleen ’Radio edit’ -versio; hauhau saattaa myöhemmin julkaista pidemmän version äänitteestä.

Kolmas äänite

”abonnement -poste-lähetys abonnement-poste-försändelse Suomesta ulkomaille tai ulkomailta Suomeen postin välityksellä tilattu ja kuljetettava sanoma- tai aikakauslehti aerogrammi aerogram ks. ilmakirje aihefilatelia motivfilateli ks. aihepostimerkkeily aihepostimerkkeily motivfilateli määräaiheeseen (suurmiehet, urheilu, kasvit, värit tms.) rajoittuva postimerkkeily alikassa underkassa pääkassaan alistussuhteessa oleva kassa alikassan tilityskirja kassaredovisninhsbok kirja, johon alikassa laatii päivittäin yhdistelmän tuloista ja menoista alitilittävä toimisto underredovisande expedition postitoimisto, jonka rahalähetykset ja arvomerkkitilaukset hoidetaan ylitoimipaikan välityksellä ja kuukausitilitys tehdään ylitoimipaikkaan alitoimipaikka underordnad anstalt postikonttorin alainen postitoimisto tai postiasema alivastuualue (AVA) underordnat ansvarsområde postitoimessa postialue alkeiskoulutus”

(Postisanasto; Posti- ja telehallitus; 1984)

Toinen äänite

Puuma (vuodesta 1993 Puma concolor, sitä ennen Felis concolor) on Amerikassa elävä kissaeläin. Puumasta on suomeksi käytetty myös nimityksiä kuguaari (englannin sanasta ”cougar”), vuorileijona (”mountain lion”), amerikanleijona, puuleijona ja hopealeijona, mutta nykykielessä puuma on vakiintunut lajin lähes yksinomaiseksi nimeksi.

Nainen on toinen ihmisen sukupuolista, naaraspuolinen ihminen. Naiseksi kutsutaan yleensä vain aikuista naispuolista henkilöä, kasvuikäisestä naisesta käytetään nimitystä tyttö. Muiden nisäkäsnaaraiden tapaan naisen biologisia tunnusmerkkejä ovat muun muassa XX-kromosomipari, synnytyselimet (emätin, kohtu, munasarjat) ja maitorauhaset imettämistä varten. Naiset ovat keskimäärin miehiä pienikokoisempia ja heidän äänialansa on korkeampi.

(Lähde: Wikipedia)

Ensimmäinen äänite

Ensimmäisenä julkaistaan äänite nimeltään ’Henkinen jyrkänne’. hauhau tarjoaa oluen sille joka 1) todistetusti kuuntelee ko. äänitteen alusta loppuun 2) löytää äänitteestä rytmin.

Kuuntele


”]

Lataa kappaleet itsellesi:

  •       1. Henkinen Jyrkänne
  •       2. Postisanastoa osa 1
  •       3. Puumanainen
  •       4. Karhupipo
  •       5. Marsu