Kuupahdus-tapahtuma tulee taas viime vuoden tauon jälkeen! Tapahtuma järjestetään lauantaina 14.8. Lahden seudulla, mikäli koronatilanne sen vaan sallii. Alla alustava ohjelma.

Tänä vuonna ei ole tarjolla yhteismajoitusta, koska sellaista ei ole Lahden seudulla juuri tarjolla esim. AirBnb:n kautta ja seudulle on hyvät ja melko lyhyet liikenneyhteydet alueilta, joissa suurin osa Kuupan jäsenistä asuu.

Aamupäivä / Heinola

Heinolan lintutarha

Heinolan lintuhoitolassa on hoidettu loukkaantuneita luonnonvaraisia lintuja jo vuodesta 1963. Heinolan kaupunki ylläpitää lintuhoitolaa ja siitä on kehittynyt vuosien aikana Heinolan suosituin matkailukohde.

Dorkin puisto

Heinolan Rautatienpuisto on täyttynyt vuosien varrella nykykansantaiteesta. Puistossa sijaitsevat paikallisen ITE-taiteilija Vesa Väänäsen leikkimieliset kierrätysmetalliteokset ilahduttavat koko perhettä.

Iltapäivä / Lahti

Lounas Lahden satamassa

Radio- ja tv-museo Mastola

Radio- ja tv-museo Mastola sijatsee Radiomäellä Lahden entisellä suurasemalla, jonka kaksi mastoa alkoivat lähettää radio-ohjelmaa ympäri Suomen vuonna 1927. Mastola esittelee suomalaista radio- ja tv-alaa niin kuuntelijan, katsojan kuin ohjelmantekijöiden näkökulmasta.

Johannes Ivakon veistoskokoelma

Mastolan pihapiiristä voi löytää itseoppineen taiteilijan Johannes Ivakon kauniisti sammaloituneita, ihastuttavia betoniveistoksia.

Apulandia + päiväkahvit

Apulandia on Apulanta-yhtyeen tukikohta, jossa toimii viikonloppuisin Apulanta- aiheinen museo sekä kAhvila. Tämä heinolalaisen rock-bändin päämaja sijaitsee Lahden Hennalassa, entisellä ja historiallisella varuskunta-alueella.

Ohjelma tarkentuu…