On taas aika miettiä Kuupan kuluvan vuoden toimintaa. Lähde Sinäkin kahville tai brunssille Kuupan kanssa! Kokoonnumme lauantaina 9.1 klo 12 samanaikaisesti sekä Hämeenlinnassa että Tampereella. Kokoontumispaikkojen osoitteet ovat alla. Tervetuloa mukaan, tapahtumat eivät vaadi ilmoittautumista tai mitään valmistelua!

Ideoimme kuluvaa vuotta myös Kuupan vuosikokouksessa Jämsässä. Vuosikokouksesta infotaan tarkemmin myöhemmin.

Lisäksi voit ottaa osaa ideointiin, vaikka et pääsisikään fyysisesti paikalle. ’Ideointia 2016’ -dokumentti Google Drivessa (linkki alla) on kaikkien jäsenten muokattavissa kokoontumisen aikana. Lisäksi ideoita saa heitellä sekä Facebookin että WhatsAppin kautta!

https://docs.google.com/document/d/14hAEl2rGI6tOwavxUkpri9of1908o0ImmMUSZeAYhJY/edit

Tampere
Pella’s Cafe
Hämeenkatu 14
Paikalla ainakin Risto ja Päivi, puh. 045 657 5602

Hämeenlinna
Café Hoffi
Palokunnankatu 9
Paikalla ainakin Tuomo ja Anna, puh. 045 672 2288