Kaikki hopeakorut on tehty kansalaisopiston hopeaketjukurssilla Jyväskylässä. Olen ollut kahdella viikonlopun kestävällä kurssilla, kummassakin kuvassa on yhden viikonlopun tuotokset. Työ ei vaadi omia välineitä eikä mitään alkuosaamista ja kursseilla käy sekä miehiä että naisia.

Toisessa kuvassa on kaksi palloa joissa on helmi sisällä (kappale on oikeastaan dodekaedri eli muodostuu 12 viisikulmiosta), ranneketju, korvakorut ja kaulakoru oiliketjusta sekä sormus. Sormus on osittain karkin päällä että rakenne näkyisi edes vähän. Ranneketjussa, korvakoruissa ja kaulakorussa on foliohelmiä.

[flickr size=”medium” ]5402043290[/flickr]

Toisessa kuvassa on ruoriketjusta tehty sarja. Rannekellon koneisto on hopeoitu, kaikki muut metalliosat ovat kaikissa koruissa hopeaa. Jos näitä myisi hopeisina, ne pitäisi leimauttaa mutta omassa käytössä käy tietysti ilmankin.

[flickr size=”medium” ]5402045472[/flickr]

Tehnyt: Taru Karhu